torsdag 28 juli 2011

Andas ut

Jag visste inte att man kunde hålla andan i flera veckor. Men det kan man.
Godartad. Världens absolut vackraste ord.

24 kommentarer:

 1. Ååh vad jag blir glad över att du börjat blogga igen! Just idag hittade jag din blogg och just idag är en sån där dag då man sväljer gråten och undrar vad meningen finns att va utan sina barn och en svag, men skön tröst är att läsa om vackra, ambitiösa kvinnor som du själv. Verkliga människor som man kan relatera till när man känner sig ensam och lite värdelös utan sina barn. Nu gjorde du min dag lite grand, tack för det!

  Godartad ÄR ett vackert ord. Jag är glad för din skull!

  Kram Jessica.

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fina ord! Och välkommen.
  Varm styrkekram till dig.

  SvaraRadera
 3. Hittade dig och blev så glad, sedan försvann du och nu hittade jag din nya hörna. Lika glad över det denna gång. Lider med dig för ditt besvärliga år - har haft liknande i omgångar. Som tur är så varieras de av väldigt lyckliga stunder.

  Njuter av hur du kan behandla språket. Och lika mycket när du skjuter prick med bara några stavelser. På semestern ska jag äntligen hinna läsa din bok.

  Och du... det där med barnen blir förhoppningsvis en bra vanesak till slut. Nu har jag mina på heltid och min känsla över att de fått en pappa som inte gör plats för dem i sitt liv ens på deltid är nog vassare än saknaden någonsin var när de var borta några dagar.
  (inte menat att jämföra olyckor utan bara som systerlig sympati och uppåtpuffar)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Ninni,

  Som de andra har jag precis hittat dig igen, tack och lov!
  Ska bli härligt att få följa dig igen.
  Och GRATTIS till ditt nya underbara liv och de glädjande beskeden som kommer din väg.

  Kram
  Ser fram mot din nya bok.

  SvaraRadera
 5. Glad att jag funnit dig igen, beundrar ditt sätt att nyttja språket. Läste med glädje och avsky din första bok och ser fram emot din nästa.

  Tråkigt att du haft ett jobbigt år, men ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig. Tyvärr...

  Kram
  Annica

  SvaraRadera
 6. SOM att jag blev lycklig över att efter ett tips om att du bloggar igen fann dig åter. Din nya blogg är ett underverk av förmåga att uttrycka sig. Du har haft en tuff resa men nu går du från styrka till styrka. Hälsningar från en annan nöjd Sertralina-knaprare som önskar att hon hade börjat knapra tidigare.

  SvaraRadera
 7. Å vad jag har saknat dig och ditt skrivande. Blev så inåt helvete glad när jag upptäckte att du börjat blogga igen. Sen längtar jag efter din nästa bok också. Herregud! Vad jag längtar.

  SvaraRadera
 8. Tack Ninni för dina fina blogginlägg. Hittade tillbaka idag då jag letat tidigare efter dig i bloggvärlden. Själv har jag också erfarenhet av skilsmässa och förstår vad du går igenom. Hoppas du inte har andra svåra bekymmer, men godartad är väldigt positivt. Längtar till din nästa bok. Din första slukade jag snabbt.
  Kram och ha det fint.......

  SvaraRadera
 9. Så roligt att du börjat blogga igen och att jag hittade dig igen! Har saknat dina inlägg...
  Lycka till med nya boken, den ser jag mycket fram emot!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Äntligen hittade jag dig igen! Har förstått att du haft ett riktigt skitår, och önskar dig innerligt bara lycka framöver. Läste din första bok nu i sommar och tyckte mycket om den, om man nu kan tycka om en sådan svart och hemsk historia. Hur som helst - kul att du bloggar igen!

  SvaraRadera
 11. Har läst din blogg i några veckor nu och är så glad att du är tillbaka! Det jag gillar mest med din blogg är att jag får en känsla av att jag läser om en skrivande människas liv, någon som verkligen sitter och tänker och umgås med en text en stor del av sin tid. Det är så många bloggare som speglar ett stressigt socialt liv (som är en del av deras jobb också). Jag förstår att du också stressar och träffar folk och så men bloggen förmedlar lugn!

  Grattis till det goda beskedet!

  SvaraRadera
 12. Ninni Schulman28 juli 2011 11:12

  Men oj, vilken trafik det blev plötsligt. Och så många snälla kommentarer.
  Anne, ja, allt är en vanesak. Absolut. Jag kan till och med se fördelar med att ha så kallad "egentid".
  MsSophy, tack rara du!
  Anonym, "glädje och avsky". Så ska det låta.
  Anka, ja, det är bra att få lite hjälp på traven ibland.
  Maria, den som väntar på något gott. Och så vidare. ;-)
  Lena, kram på dig också. Tack för fina ord.
  Therese, tack!
  C med 3, jo, det har varit tufft. Tack för lyckönskningar.
  Anna, jag lever att väldigt, väldigt lugnt liv numera. Det är nästan så att jag skäms. Men spela stessad tänker jag inte göra.

  SvaraRadera
 13. Precis som alla andra här är jag gald att du är tillbaka, för du var - ÄR - en av mina favortibloggare! Så, tack =)

  SvaraRadera
 14. Men åh vad bra du skriver.
  Så skört, så starkt, så vackert men mörkt så det blir en helhet.

  Du behövs.

  //Annelie

  SvaraRadera
 15. Åh Ninni! Du är tillbaka igen! Har följt dig från starten med din första blogg och kunde efter kommentarer på Alex blogg konstatera att mycket har har hänt sen sist...Hoppas att du mår okej efter allt som hänt. Kram till dig och dina underbara ungar!/Erika

  SvaraRadera
 16. Är också glad att du är tillbaka och bloggar igen.
  Har saknat dina dagliga berättelser om ditt liv, både det roliga och tråkiga. Önskar dig allt gott för det är du värd, Ninni. Kram från Majan

  SvaraRadera
 17. Hej Ninni!
  Vad skönt att du fått ett positivt besked. Vad roligt att du bloggar igen, hittade hit idag och inser, som flera andra här, att det hänt mycket i ditt liv sedan nyår då jag senast läste dig. Jag hoppas att du mår bra nu. Ser fram emot att både läsa bloggen och din nya bok! Hälsningar Maria i Gbg

  SvaraRadera
 18. Vad glad jag är att hitta dig igen. Googlade faktiskt dig härrom veckan just för att se om du gjort HLR på bloggandet och nu fick jag tips om denna.

  Så roligt att du är tillbaks.

  kram E

  SvaraRadera
 19. Så glad att du är tillbaka i bloggvärlden! Och ja... godartad är ett finfint ord. :-)

  SvaraRadera
 20. Härligt att läsa din blogg igen.
  Och underbart när livet kommer med goda nyheter ibland.
  Det är inspirerande att se hur du lyft igen!

  /Saga

  SvaraRadera
 21. Härligt besked:) har saknat din blogg å hittade hit igår igen.
  Kul att du är tillbaka och hoppas du fortsätter att
  Må bättre å bättre!

  SvaraRadera
 22. så kul att du bloggar igen.
  heja dig!

  SvaraRadera
 23. Hittade just tillbaka till din blogg, har saknat dig. Blev ledsen när jag förstod att ni skilt er (via alex och amandas bloggar)ni kändes som de stabila och normala i familjen Schulman. lycka till med nya boken!

  Clara

  SvaraRadera
 24. Åh Ninni som jag har saknat dig! Blev lite ledsen när jag hörde om er skilssmässa och att du mått dåligt men nu kan det bara bli bättre. Stor kram till dig.

  SvaraRadera