måndag 6 februari 2012

Västervik

På onsdag, den 8 februari, klockan 19 kommer jag att prata böcker på Bokia i Västervik.
Kom hemskt gärna dit.

9 kommentarer:

 1. När kommer du till Linköping :-)

  SvaraRadera
 2. Jag började läsa din första bok med lite av inställningen "jaja - ännu en kvinnlig journalist som ska bli deckardrottning..."
  Men den var bra. Och den nya är ännu bättre.
  Ser fram emot flera!

  /laura

  SvaraRadera
 3. Tillägg:
  Älskar din beskrivning av mikrovärmda kåldolmar och mos....
  Kunde inte gjort det bättre själv :)
  /laura. Igen.

  SvaraRadera
 4. Nu har jag läst ut "Pojken som slutade gråta" och jag vill bara läsa mer och mer!!! Snälla Ninni, sluta aldrig skriva!!

  SvaraRadera
 5. Läste din Flickan-bok när jag var på Lanzarote nyss, den var urbra! Den står för övrigt i det lilla biblioteket på ett av de stora hotellen i Puerto del Carmen, så fler får nog en ljuvlig läsupplevelse! Heja dig!

  SvaraRadera
 6. Tack Ninni för en helt fantastisk deckare. Jag strerckläste pojken som slutade gråta i helgen. Du är verkligen duktig på att beskriva och blanda vardagsliv med läskigheter vilket gjorde min helg till ett riktigt läsnöje!

  SvaraRadera
 7. Ledsen att behöva säga det men Pojken som slutade gråta var inte alls bra, tyvärr. Hade kanske för höga förväntningar efter att jag läst den första. Lycka till med nästa för självklart ger jag inte upp att läsa dina böcker.

  SvaraRadera
 8. Pendlar i bil 2 timmar varje dag till och från jobbet, köpte nyss din första roman som ljudbok, de två timmarna känns numera bara som en kvart. Den är ljuvligt bra!
  Tack för en lysande bok!

  SvaraRadera