onsdag 7 mars 2012

Flickan i Italien


Det kom ett bokpaket med posten i dag. Min lilla flicka är ute i stora vida världen.

Vad tycker ni om omslaget, förresten?

10 kommentarer:

 1. Grattis! Och garanterat - vidare kommer världen att bli!!
  Omslaget ... vågar knappt kommentera ... hoppas det säljer i Italien!!
  ... det gör det säkert! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan vara överens om att ditt omslag är snyggare. Ja.

   Radera
 2. Wow, vad coolt Ninni! Men jag tycker bättre om båda dina svenska omslag.

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt! Och omslaget är grymt snyggt tycker jag! Så stilrent och enkelt, men ändå väldigt väldigt snyggt. De svenska är också snygga, men det här är helt annorlunda. Kul!

  SvaraRadera
 4. Svenska omslaget är bättre, det här ger inte samma ... deckarkänsla.

  SvaraRadera
 5. Har precis läst ut Pojken som slutade gråta. Vill läsa mer om den miljön, längtar till nästa bok. Undrar vad som hände med Magdalenas album och plåtasken som hon tog med sig till Petters sommarstuga? Tack för spännande läsning <3

  SvaraRadera
 6. Hej! Rensade lite bland bokmärkena i datorn och kom till din gamla blogg. Gick in och där såg jag att du hade börjat blogga igen. Visserligen för länge sedan, men glad hoppade jag in och började läsa. Har nu läst från början till slut (inte mycket jobb gjort denna förmiddag...) Roligt att du är igång igen. Trist med skilsmässa och allt jobbigt du gått igenom. Man blir dock en starkare person när man tittar ut på andra sidan. Lycka till med allt! //Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åh vad häftigt det måste kännas, verkligen grattis till dig! Det är så härligt att veta att det kommer fler böcker........:-)

  SvaraRadera
 8. Grattis, och jag älskar det nya omslaget!!! gud vad snyggt och modernt! trend och rätt i Italien!!!!! så grattis grattis!!!

  SvaraRadera
 9. Hvor fint:-) Glæder mig til at tale med dig på Krimimessen i Horsens om 3 uger. Er der noget særligt du vil fortælle om, må du gerne give besked. Du kan enten sende besked via min facebook-profil, google eller via Krimimessen.dk. Vi ses snart.
  Mange hilsner Lida Wengel

  SvaraRadera