onsdag 7 september 2011

Det finns fördelar


Säga vad man vill, men det har sina små fördelar att vara varannan-vecka-förälder.
Som att kunna åta sig uppgiften att skriva och dela ut tolv inbjudningskort, men sedan slippa stå för själva kalaset.

Hahaha.

Hohoho.

3 kommentarer:

 1. Wunderbar! Finns den affärsidéen även om man lever i tvåsamhet? Skulle glatt dela ut till hela kvarteret om jag slapp kalaset... GENIALT!!!!

  SvaraRadera
 2. Sweet! Det gäller att räkna sina lyckor. Att inte behöva värdinna ett barnkalas räknas som en megalycka.

  SvaraRadera
 3. Haha, påminner mig om när jag träffade min man för 12 år sedan. Han var 35 och pappa till en liten förtjusade 5-årig flicka. Jag var 24 och visste inte hur man värmde pommes i ugnen. Första födelsedagen efter vi hade flyttat ihop meddelade flickans mamma att "Nu är det din tur att ha kalas." Hon bjöd in 20 vilda 6-åringar till vår lilla stuga på 60 kvadrat. Vi hade ungar ÖVERALLT! Jag trodde naivt att man inte behövde hitta på några lekar heller, det fixar de ju själva:) Mest lekte de ute på vår osådda gräsmatta, med sina vita fina byxor och skor... Finns föräldrar i den här byn som inte pratar med mig fortfarande:)
  Får väl tillägga att jag och mamman har en jättebra relation nu för tiden och jag skulle nog fan ha gjort samma sak själv om jag hamnade i samma situation, vi skrattar gott åt det kalaset fortfarande:) (PS, jag snodde inte hennes man, de hade varit skilda i två år innan vi träffades)

  SvaraRadera