lördag 13 oktober 2012

Dottern bakar


Helt, helt själv.
Och det blir så himla bra.


7 kommentarer:

 1. Åh, de där sjukt pedagogiska hade jag när jag var barn. Finns de fortfarande att köpa, eller måste jag göra en räd hemma hos mina föräldrar, tro?

  SvaraRadera
 2. Snacka om nostalgi! Älskade de där böckerna när jag var liten. Hoppas allt är bra med dig, kram/Caroline

  SvaraRadera
 3. Vilken check bok det verkar vara! Gott med äpplepaj också :)

  SvaraRadera
 4. De där bakböckerna är fantastiska! Och ja, en ihopslagen variant med både bakning och matlagning finns i nytryck. Årets julklapp?
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155226035

  SvaraRadera
 5. Hei ! Jeg har ett skole prosjekt og da valgte jeg å lese din bok "Flickan med snö i håret" Jeg elsker den og synes at den er kjempe spennende ! Jeg har søkt litt rundt om kring på internett om deg, men jeg finner ikke så veldig mye :( Oppgaven er å skrive om deg ! Jeg lurer på om du selv vil dele noe med meg som jeg kan skrive om ! Det hadde vært veldig fint om du kunne sende på mail eller her på bloggen :) Hvis ikke så vil jeg takke for at du har skrevet en så bra bok !

  SvaraRadera
 6. Jobba jobba, arbeta, arbeta, ... lalalala ligger inte en bok hemma och väntar lalalalalalalalalalalalalaaaallalllala MORDBRÄNDER i hagfors - nej nej jobba, arbeta, jobba, arbeta inte tänka på att läsa bok om hagfors - jobbbbbba, arbettttta, jobbba, jag jobbbar mhmm mhmm

  SvaraRadera
 7. Är det samma bok som vi använde?!?! Kram, Söstra

  SvaraRadera