måndag 4 februari 2013

Siffrorna är A och O


I kväll lyckades jag äntligen, äntligen, äntligen passera 400.000 tecken! Skam den som ger sig, sade hon med blodsmak i munnen.

Nu är det bara ungefär 100.000 tecken kvar. Det ska jag väl klara innan manuslämningen den 25 februari.

"Svara om du hör mig", ska boken heta förresten.

5 kommentarer:

 1. Härligt, har just lånat hem "Flickan" från biblioteket & så snart jag läst ut Jo Nesbö står den på tur, verkar spännande. Jag kunde nämligen inte hålla mig från att läsa första kapitlet på väg hem :) Lycka till med nya boken!

  SvaraRadera
 2. Bra kämpat! Vad skönt, nu är det nerförsbacke resten av vägen, eller...? #hon som har skrivit 48 000 tecken än så länge...

  SvaraRadera
 3. En femtedel av boken skrivs alltså på 20 dagar. Innebär det att du skriver en hel bok på ca tre månader?

  /sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja… Svårt att säga… Men generellt tar det mycket längre tid för mig att skriva början av en bok, att sätta igång ett händelseförlopp, än att avsluta något som pågår. Sedan går det också fortare att skriva är man är helt inne i skrivandet än i början när man trevar och provar.
   Jag började skriva i somras på den här boken, men sedan nyår har jag fått ur mig 170.000 tecken, ungefär. Och tagit bort massor…

   Radera
  2. Själv har jag - avsluta problem. Vet inte hur jag ska få slut på historien. Tänker på hur det ska börja, olika saker som ska ske, men sen, sen ... ska det ju SLUTA också.
   Nu är ju det bara en av anledningarna till att jag inte skrivit någon bok ... än

   Radera