måndag 5 december 2011

Förlagslunch


I dag blev jag bjuden på finlunch av förlaget. Jag vet att jag är partisk, men tro mig, om man är ute efter att träffa maximalt antal trevliga människor på ett och samma ställe så är det till Forum man ska bege sig.

Från vänster: John Häggblom, redaktör, Annelie Eldh, informatör, Sara Lindegren, marknadsansvarig, Karin Linge-Nordh, förläggare.

4 kommentarer:

 1. Men, där är du ju!
  Som jag har saknat dig och din blogg. Länge gick jag in här och letade efter att något skulle dyka upp. Till slut fick jag nöja mig med andra.

  Jag ser att du har varit upptagen med livet mer än bloggen. Lite egoistiskt är jag nu glad för att livet lämnar lite tid över till bloggen.


  Nu ska jag läsa ikapp och som med mycket som är gott ska jag ta lite i taget för att hinna njuta ordentligt. En månad per kväll får det bli, inte mer. Jag ska njuta långsamt. Då blir det bäst.

  Tack snälla för att bloggen får lite tid ibland.

  SvaraRadera
 2. Hittade just till din blogg. Vad kul att få läsa om din framfart i förlagsvärlden. Blir bara lite avundsjuk ang förlagslunch; jag vill också, liksom! :-)

  SvaraRadera
 3. Hittade hit via Linda och är så glad, har saknat dig! Ser verkligen fram emot den nya boken!!

  SvaraRadera
 4. Hittade just din blogg efter länk från Linda, vad glad jag blev! Stäckläste sedan allt och blev lite ledsen, men jag önskar dig allt gott och kommer följa bloggen med glädje!
  /Erika

  SvaraRadera