söndag 15 januari 2012

Ingalill for president!

7 kommentarer:

 1. Kul Ninni! Hoppas många köper din bok. Jag skall snart beställa den. :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Har precis ägnat en slapp söndag här nere i Moseldalen till att sträckläsa din nya bok! Härlig! Var tvungen att fnissa lite da jag sag att du "byggt in" ormhändelsen med din (ex-?)svager (eller var det bara ett sammanträffande?).
  I alla fall väntar jag redan nu pa nästa bok (för den kommer väl; sa som du byggt upp personerna i de tva första böckerna).
  Ha en trevlig fortsatt söndag!

  SvaraRadera
 3. Vilken höjdare! och boken som knappt kommit ut... Grattis! Jag ser fram emot att läsa den!
  /Monica i Storfors

  SvaraRadera
 4. Förhoppningsvis ligger det en färsk bok i min brevlåda i morgon! Tur att jag inte fick den innan helgen för det hade jag inte hunnit med =)

  SvaraRadera
 5. Hej1
  Hörde ditt inslag i P4 i dag. Du nämnde att du hade en "agent" som hjälpte dig. Jag har ett 100-åringen inspirerat bokmanus "Kommunchefen som försvann bland murklorna" klart inom någon månad och har misslyckats för några år sedan att få ett annat bokmanus publicerat, så kanske jag ska ta hjälp av någon den här gången. Vilken hjälpte dig?

  SvaraRadera
 6. Dina böcker är så bra!! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har spenderat någon timme att läsa valda delar av bloggen här och tänkte passa på att säga att jag ÄLSKAR hur du fixar ihop karaktärerna, det är så bra!! Gillar verkligen böckerna och du är en inspiration för en med författardrömmar :)

  SvaraRadera