söndag 22 januari 2012

Utmattad

Slötittar på "Så ska det låta", men är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.
Borde städa badrummet. Borde gå och handla.

Den här helgen tog musten ur mig med boksignering i Karlstad och gästspel i P4 Extra.  Det var kul, men jag är inte van.

God natt på er.

7 kommentarer:

 1. Kul att du kom till Karlstad och kul att det verkade komma bra med folk.
  Jag har sträckläst boken idag - jättebra! Glad över att det ännu inte mördats någon på min barndoms gata, Lärarevägen. :)

  SvaraRadera
 2. Ninni, jag tror att jag är deprimerad. På riktigt. Svarta tankar. Varvad med dödsångest. Har du några tips, liksom hur gör man? Går man till psykakuten och bara knackar på?
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Läste att du skulle vara hos Per Bergh idag, ska lyssna på arkivet sen. Kul!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag hört på Radio Värmland, du skötte dig jättebra! Skulle ha varit kul att vara med, det vär ju SÅ roligt sist!

  stor kram

  SvaraRadera
 5. Hej1
  Spanade in på kvällöppet och fick se dig där och din sköna stil och snack om småställen hittade verkligen hem då jag själv är boende och verksam i småställen..
  För visst är det så att man lätt kommer på utkanten i ett mindre samhälle.
  Har inte läst dina böcker..sorry läser inte så mycket..men bloggar desto mer=)
  Morsan lider angående böckerna och undrar vad som blev fel (att vi min bror och jag inte läser böcker) hon är pensionerad bibliotekarie...
  Men iallafall nog om det och ville bara skriva en liten kommentar men man känner väl till småstadsmentaliteten.

  SvaraRadera
 6. Jag lyssnade på dig i P4 Extra, brukar egentligen aldrig sätta på radion vid den tiden men det är jag glad för nu. Blev nyfiken på både din blogg och dina böcker.

  SvaraRadera
 7. Men HEJ! Här är du, hade ingen aning om att du bloggar igen och jag blir så glad nu. Har precis läst din nya bok och den är så bra, så bra, så bra. Och så finns du på nätet igen, hurra! Din blogg har alltid varit bäst.

  SvaraRadera