måndag 9 januari 2012

Lyckan när någon fattar

Just nu lever jag lite som i ett vakum. Boken är tryckt och klar och på väg ut till läsarna. Själv kan jag inte göra någonting. Mer än att grubbla över vad jag egentligen skrivit. Kommer någon att förstå? Tycka om? Beröras?

Förutom förlagsfolket är det i stort sett bara mamma och pappa som läst hittills. Och att de gillade räknas inte riktigt.

Därför kändes det helt magiskt i går när den första helt oberoende läsarkommentaren på Adlibris såg ut så här.

16 kommentarer:

 1. Wiiiiii!!!!! Visste inte att den kommit ut! Nu är den beställd! Lääääängtar!

  SvaraRadera
 2. Wow! Så himla kul Ninni. Stort grattis. När kommer du till Gbg och signerar böcker då?

  SvaraRadera
 3. GRATTIS! Du är "affischnamn" i Adlibris kundmail.
  /Lotta

  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  2 pekböcker för 99 kr och ny Ninni Schulman

  Nu kickstartar vi 2012 med årets första stora deckarsläpp! Ninni Schulman är definitivt en stigande stjärna på den svenska deckarhimlen. För att fira nya släppet erbjuder vi pangpris på första boken i pocket - köp den för oslagbara 19 kr!

  Två andra stigande stjärnor är Vira och Sami - huvudpersonerna i två helt oemotståndliga pekböcker för våra minsta läsare. Köp båda för 99 kr! Och för dig som ska resa bort i vinter erbjuder vi ett läckert bagageband på köpet när du köper en reseguide från Lonely Planet.

  Trevlig läsning!
  Maja / adlibris.com
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  SvaraRadera
 4. Det måste vara en jättejobbig limbotid den där efter att man inte kan göra mer och innan man får all respons. Jag kanske kan glädja lite med att jag har läst boken (kommer skriva om den på min blogg på recensionsdagen) och gillar den skarpt. Som gammal Uddeholmare är det med såväl obehag som glädje jag rör mig på Hagfors gator på ny mördarjakt...

  SvaraRadera
 5. Hej Ninni! Läser din bok just nu, ja jag gick ut och köpte den igår och i kassan log biträdet och sa: helt färsk och ny! Och jag är fast. Satt uppe inatt och läste vid köksbordet. Tycker mycket om boken. Alla som växt upp eller har någon relation till ett mindre samhälle med ensamma individer känner igen sig mer än väl. Ska bli kul att se vad du hittar på härnäst!

  SvaraRadera
 6. Beställde boken på Adlibris. Väntar med spänning nu! / Lena i Gbg

  SvaraRadera
 7. Dina böcker är verkligen fantastiska! Jag slukar dem med hull och håll!

  SvaraRadera
 8. Läser Flickan med snö i håret just nu men känner redan att jag kommer vilja läsa denna nya också. Men jag undrar om du vet ifall den kommer ut i pocketformat inom närmaste?

  MVH Lina :)

  SvaraRadera
 9. Tummen upp för din nya bok, väntar redan på nästa.
  Har legat på soffan och sträckläst sen i morse :-)

  Mvh Marie

  SvaraRadera
 10. Har köpt din bok och läser den just nu. YES!

  SvaraRadera
 11. Hej köpte din första deckar nu när jag var hemma i Sverige över jul och jag sträckläste den. Jag tyckte väldigt mycket om den och ska köpa nästa bok så fort jag återser Svedala igen. Jag hoppas såklart att den översätts till franska också då skandinaviska böcker här säljer som smör, Larsson, Läackberg, Nesbo fyller hyllorna i bokhandlarna, hoppas på att få skryta över ännu en svensk författardrottning här snart ;)

  SvaraRadera
 12. Vad snälla och gulliga ni är!
  Jag vet inte när "Pojken…" kommer som pocket, men det lär säkert dröja nåt halvår.
  Både "Flickan…" och "Pojken…" ska komma ut i Frankrike. När har jag dålig koll på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, då får jag nog kosta på mig att köpa den i bokformat, lite halvfattig gymnasiestudent :P Men det kommer säkert vara värt det!! Tack för svar iaf :)

   MVH

   Radera
 13. Passerade Akademibokhandeln i Karlstad och hela skyltfönstret var möblerat med "Pojken som lekte med elden".
  Grattis Ninni!
  Monica i Storfors

  SvaraRadera
 14. Jag har (STRÄCK)läst din bok och den var underbar! Spännande och småstadstrevlig! Speciellt för mig, som numera är Hagfors kommun-bo och jobbar i sta´n...
  Åsså kan jag stolt meddela att jag lyckades lista ut VEM mördaren var - fast inte förrän ganska sent i boken, som meningen väl var...? I din första bok, visste jag inte, förrän den var färdigläst...
  Ser redan fram emot nästa bok i serien - lika bra du börjar skriva direkt!
  TACK snälla, rara för välskrivna böcker!
  MVH
  Annica

  SvaraRadera