tisdag 24 maj 2011

Hallå där!


Jag blir allt lite nyfiken. Vilka är ni som hittat hit?
Känner vi varandra sedan tidigare?

Säg hej, vettja.

13 kommentarer:

 1. Hej! Och nej, vi känner inte varann sedan tidigare, men Amanda Hellberg länkade till dig och sedan läste jag vidare och trivs hos dig. Jag är skådespelare, översättare och alldeles ny-antagen författare. Debuterar nästa vår på samma förlag som du.

  Dessutom har jag märkligt nog börjat tänka att när du känner att du vill ut i manssvängen igen, då borde du få min Låtsasbrorsas mailadress. Ta det som en komplimang. ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Ninni! Känner och känner. Vi har i alla fall träffats, och det var mkt mkt kul. Glad att du bloggar igen!
  /Onekligen-Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Nej vi känner inte varandra, hittade din blogg av en tillfällighet, har precis läst Flicka med snö i håret, den var jättebra!!
  Marie

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag började läsa din blogg på alltombarn och hittade sen hit när vår gemensamma favorit Mercyfuck i Svenssonville länkade. Jag har inte läst din bok, jag har för svaga nerver för deckare. Men jag tycker mycket om ord och bloggar, både att läsa och att skriva har jag nyss kommit på. Jag bor med min familj i ett höghus i Göteborg och jobbar med miljöfrågor.

  SvaraRadera
 5. Hejje! Jag är dålig på att kommentera för jag tycker att inloggningsalternativen är lite dumma.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vi har en gemensam vän i Åsa J och det är genom henne jag fått tips om din blogg! Läste den förra och saknaden den när du "försvann" där!
  /Sofi

  SvaraRadera
 7. Mig känner du, men jag måste ju ändå lämna en kommentar så det framgår att du även har manliga (nåja) läsare.

  SvaraRadera
 8. Hej, jag är här. Men det visste du nog redan tror jag :)

  SvaraRadera
 9. Och jag har också hittat hit. En Monica A tipsade mig om din blogg. Jag känner inte Monica A och inte heller dig. Men attans så fint du skriver här på bloggen. Det gör lika ont att läsa vissa av din rader som när man trampar på lego barfota. Och det är inte så lite ont det.

  Alla lycka till dig från mig.
  //Helena

  SvaraRadera
 10. Tina Johansson28 juli 2011 12:34

  Hej Ninni, Jag upptäckte av en slump att du börjat blogga igen, följde dig "slaviskt" förr... Tack, jag har saknat dig...
  Jag håller nu på att uppdatera mig om vad som hänt - Livet är inte spikrakt - det ska gudarna veta! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 11. hej!

  hittade till din nygamla blogg först idag. kul att du bloggar igen. det ska blil "kul" (heeeelt fel ord) att läsa om dina iakktagelser kring att ha barnen hemma varannan vecka. det har jag, och lider ömsom njuter av det livet.

  nu ska jag läsa alla inlägg från början så att jag är påläst. kramar från en helt okänd läsare!

  SvaraRadera
 12. Jag hittade hit först idag. Men OH vad jag glädjer mig. Jag läste Dagarna-bloggen regelbundet och lär göra så även med denna.

  Jag är en 40-årig kvinna i Gävle med en 4-årig dotter och en sambo, som är alldeles nyinflyttad i ett bostadsrättsradhus. Jag jobbar på Högskolan och drömmer också om att skriva böcker, men kommer aldrig på vad jag skulle skriva om... =)

  SvaraRadera