måndag 22 augusti 2011

Skolstartschocken


Väckarklocka och upprop och nya skolväskor och trånga korridorer och "hej, hur har sommaren varit, jättebra, själv då" och köpa inneskor och orientering vecka 36 och schema och telefonlistor och gympa på måndagar och regnkläder och frukt och lusepidemi och "hejhej" och "jättebrafaktiskt".

Jättejättebra.

3 kommentarer:

 1. Men där är du ju! Som jag har letat. Och längtat. Och väntat. Tänkt att _någongång_ måste hon väl ändå vilja komma tillbaka.

  Jag känner inte dig. Och framförallt känner inte du mig. Alls. Men ändå har jag varit orolig. Tittat på länken som aldrig uppdaterats. Och haft en liten klump i magen. Undrat vad du hittat på. Tänkt att du kanske bara varit upptagen med att leva din nya fantastiska författarliv. Men jag har inte varit övertygad.

  Det är illa att det varit svårt. Bra att det är bra (bättre?). Gillar särskilt Lilla My-tänket! Arg behövs! Gott att höra att det går att resa sig. Tänk så mycket vi genomlever, går igenom och passerar. Vissa svåra saker passerar utan att reflektionen är med. Den kanske aldrig kommer eller så kommer den med kraft. Det är min övertygelse att "duktiga flickor" är extra bra på att inte känna efter. (Vilket påminner mig om att jag i helgen ljög för min mamma, och mig själv, när jag noga påpekade att jag hade tränat bort mina duktiga-flicka-syndrom. Haha, skojare där.)

  Ville bara säga att jag är glad att se dig! (Inte meningen att tjata hål i öronen samtidigt.)

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!
  Jag blir väldigt rörd av din omtanke och dina värmande och peppande ord. Tack!
  Det känns så fint (och lite konstigt) att folk jag aldrig träffat bryr sig om mig, hur jag mår och vart jag tagit vägen.
  Tack för att du skrev och välkommen hit. Resan fortsätter!

  SvaraRadera
 3. Ja det är nog samma visa hos de flesta med skolbarn i familjen, väckarklockan ringer, snabbt upp ur sängen, äta en smörgås (kanske vid tv:n), klä på sig, borsta tänder, borsta hår, fixa frukt, kolla så man har någon att ta följe med till skolan, kolla så man har någon att ta följe med efter skolan, puss å kram och så var hon iväg...(glömde faktiskt att kivas med lillebror denna första skoldag ;-)

  SvaraRadera