tisdag 23 augusti 2011

Vilket toppenår...


Tittar av en händelse igenom visitkorten som samlats i plastfickan i årets kalender. Familjerådgivning, bodelningsjurist, sjukvård...

Det är ju tur att man har viss humor, trots allt.

7 kommentarer:

 1. Jag tycker du borde skriva en bok om det här året.

  Det vore jätteintressant att läsa, även om det 'bara' skulle bli fiktiva karaktärer med en historia inspererad av allt som hänt.

  //Jennie

  SvaraRadera
 2. Det här året kan användas i många böcker. Tro mig.
  Och det är det som är trösten, att all skit man är med om kan användas. Kanske hjälpa andra till och med.

  SvaraRadera
 3. Har precis upptäckt att du är tillbaka i bloggandet! Jag har saknat dig =) Det verkar ha hänt en hel del i livet, kram!

  SvaraRadera
 4. Heja Ninni, du är bäst!

  SvaraRadera
 5. Härligt att du är tillbaka! Ska följa dig troget...

  SvaraRadera
 6. Japp, humor it is. Som gör att tillvaron blir dråplig istället för deprimerande.

  Jag har, till min stora glädje, psykologutlåtande (bara från en arbetsintervju iofs vilket väl drar ner värdet lite, med ändå) där det framgår att jag lever i (tada:) _möjligheternas värld_. Det är minsann en bra värld det. Ni som inte varit där är välkomna på besök! Utan humor och en rejäl dos distans vore min värld aptradig, svinstörig och jättejobbig mest hela tiden. (Nu är det bara emellanåt.) Om nån som har betalt för att tala om hur man är och hur man har det, talar om att man har det bra, då måste det ju vara så. Tack för det. Himla tacksam!

  Man får se det som en förmån att man har grejer att dra erfarenheter av! Det berikar faktiskt. Iaf i efterhand om man tar det på rätt sätt... Tacksam för att jag står upp och tacksam för att jag klarat av så mycket. Intalar mig att mellanmjölk inte hade inte varit ngt roligt alternativ.

  SvaraRadera
 7. "Det som inte dödar, det härdar".
  Min mammas favorituttryck. Hon har ju rätt tyvärr kan jag känna att i vissa lägen har det inte härdat nog utan en överkänslighet har jag allt för vissa känslor/situationer.
  Stor kram till dig! /Lotta

  SvaraRadera